Drupal Global Training Day

Date: 27 Janvier 2018 - 18:30
 Drupal Global Training Day

O nouă ediție Drupal Global Training Day va avea loc la Chișinău


Pe 27 Ianuarie 2018, Asociația Drupal Moldova va organiza Drupal Global Training Day în Republica Moldova.

Drupal Global Training Days este o inițiativă a Asociației Drupal pentru a introduce utilizatorii începători cu Drupal. Asociația Drupal, în parteneriat cu diverse alte organizații Drupal de nivel local, organizează Drupal Global Training Days la nivel mondial în aceeași zi. Astfel, la 27 Ianuarie, Asociația Drupal Moldova va fi una din peste 40 de organizații din întreaga lume - organizatoare a Drupal Global Training Day 2018 și Chișinău va fi unul din peste 40 de orașe din Europa, America de Nord, Asia Pacific și Africa în care va avea loc evenimentul.


Scopul organizării Drupal Global Training Day în Republica Moldova și a altor evenimente similare este să aducă Drupal mai aproape de tinerii din Republica Moldova, să-l prezinte ca o soluție pentru un viitor mai luminos cu o carieră în IT în calitate de developer Drupal.


Participarea la Drupal Global Training Day Moldova este gratuită!


Data: pe 27 Ianuarie 2018, la orele 14:00.


Locul desfășurării: IHUB. Locuri limitate.


DGTD 2018, este susținut de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și de Guvernul Suediei reprezentat de către Agenția Suedeză pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (Sida).

Supporters